Samarbejdspartnere

Vi hos Car Special samarbejder med følgende virksomheder:

 

 

Würth Danmark A/S

Würth Danmark blev stiftet i 1965, har hovedsæde i Kolding og beskæftiger i dag ca. 500 mennesker. Vi er en del af Würth-gruppen, som blev grundlagt i 1945 og som i dag er repræsenteret i mere end 80 lande, og består af over 400 selskaber. Würth-gruppen er familieejet, og moderselskabet ligger i Tyskland.

 

Würth Danmark er en af autobranchens foretrukne samarbejdspartnere. Würth Danmarks altoverskyggende mål er at være de bedste til at frigøre ressourcer og tilføre kompetencer til deres kunder. Dette bl.a. via et højt serviceniveau, innovative koncepter og uddannelsestilbud. Vi er leveringsdygtige i alt fra skruer og møtrikker, over værnemidler, værktøj, beklædning og kemiprodukter, til værkstedsudstyr som lifte og testere. Ens for alle produkter er, at de hører til i den absolutte top i forhold til kvalitet og funktionalitet.

 

Udover kvalitetsprodukter, skaber Würth Danmark værdi for deres kunder ved at sikre let adgang til koncepter, løsninger og specialistkompetencer indenfor en række områder, fx:

·       Bilpleje

·       Additiver

·       Værkstedsudstyr

·       Karrosser

·       Safety at Work  (herunder Würth Kemiarkiv)

·       ORSY Lagerindretning

Continental

Den store Tyske dækgigant Continental står for højt udviklede intelligente teknologier til bilindustrien, og er den største dækproducent i Europa.
Continental er første valg, når bilproducenterne i Europa skal originalmontere dæk, og mere en hver tredje nye bil, der forlader fabrikken, er monteret med Continental. De er ligeledes gennem de sidste mere end 10 år af FDM valgt som bedste dækkøb og vundet alle de test, som kan vindes for bedste dæk. Specielt sikkerhed i alle tænkelige situationer, samt lav rullemodstand har medvirket til de flotte testresultater.

Santander Consumer Bank

​​​​​​​Santander Consumer Bank i Danmark er en del af spanske Banco Santander, som blev grundlagt i 1857 og i dag er den største bank i Eurozonen og blandt de største banker i verden med mere end 195.000 ansatte på globalt plan og over 120 mio. kunder i mere end 40 lande. I 2015 havde Banco Santander en markedsværdi på 66 mia. euro og en indtjening efter skat på 6,6 mia. euro.​

 

Santander Consumer Bank har i dag en førende position på det danske marked for billån som forbrugsfinansiering og er specialister i privatlån, kreditkort og opsparingsprodukter.​​​​​​​​​​​​​​

 

Santander Consumer Bank Danmark blev etableret i 2007, som en filial af Norge, og startede med en enkelt ansat; vores administrerende direktør. I dag er vi over 250 kollegaer og bor i Hvidovre, hvor vi fortsat udlever en familiær entreprenørånd.

Sponsorater

Udover samarbejdsaftaler med ovenstående virksomheder støtter vi også op om en række tiltag. Hvilke tiltag kan du læse mere om her.

Subaru CPH

Car Special A/S
Industriskellet 9-11
2635 Ishøj

Tlf. 43 54 30 40

 

info@carspecial.dk

 

Tidsbestilling til værksted

 

 

 

Åbningstider

Værksted og reservedele:

Mandag-torsdag: 07.30-15.30 (Indskrivning: 7.30-16.30)

Fredag: 07.30-15.00                (Indskrivning: 7.30-16.30)

Telefontid: 08:00 – 17:00

© 2017 by Car Special A/S