KREDITPOLITIK

 

Dine betalingsbetingelser hos os

 

 

Ved køb af ny eller brugt bil

Ved køb af ny eller brugt bil gør vi opmærksom på, at vi ikke kan udlevere din ny bil til dig, før vi har modtaget betalingen. Vi beder dig overføre beløbet til vores bankkonto eller betale med Dankort. Vi modtager ikke betaling med en check, ligesom vi iht. hvidvaskningsloven ikke kan modtage kontantbeløb over kr. 50.000. Er der tale om en finansieret handel, kan bilen først udleveres, når alle finansieringspapirer er korrekt underskrevet, og udbetalingen er modtaget af os.

 

Overførsel kan ske til vores bankkonto i Nykredit, reg.nr. 8117 – kontonr. 3274297. Beløbet skal kunne ses på vores konto, for at vi udleverer bilen. Så overfør beløbet i god tid og senest dagen før. Skriv gerne en e-mail til os med besked om, at beløbet er overført, så vi kan holde øje med overførslen.

 

Ved værkstedsbesøg

Når du har din bil på værksted, kan du vælge at betale kontant ved afhentning af bilen, eller du kan søge om at få oprettet en konto med betalingsbetingelserne 8 dage netto kontant og med et kreditmaks. på kr. 5.000. Alt udover kr. 5.000 skal betales kontant ved afhentning af bilen. Er du ny værkstedskunde, skal du altid betale kontant ved det første værkstedsbesøg. Du kan betale med følgende betalingskort i butikken: VISA/Dankort, Mastercard & Diners.

 

Ved køb af tilbehør og reservedele

Ved køb af tilbehør og reservedele skal du betale kontant ved afhentning. Varer tages kun retur efter aftale. Ved bestilling af specielle varer til hjemtagelse skal der betales forud ved bestilling. Hjemtagne varer tages ikke retur.

 

Ovenstående er gældende, såfremt du ikke har en anden aftale.

Subaru CPH

Car Special A/S
Industriskellet 9-11
2635 Ishøj

Tlf. 43 54 30 40

 

info@carspecial.dk

 

Tidsbestilling til værksted

 

 

 

Åbningstider

Værksted og reservedele:

Mandag-torsdag: 07.30-15.30 (Indskrivning: 7.30-16.30)

Fredag: 07.30-15.00                (Indskrivning: 7.30-16.30)

Telefontid: 08:00 – 17:00

© 2017 by Car Special A/S