Sikkerhed

Subaru sætter overliggeren for sikkerhed højt - i alle modeller 

Passiv sikkerhed

Enhver Subaru springer rammerne for, hvad der kan lade sig gøre inden for sikkerhed. SUBARU BOXER motor og gearkassen er konstrueret til at opfange energien fra et frontalt sammenstød og brække helt af og væk fra kabinen for at beskytte passagererne.

Kabinebeskyttende konstruktion
Sæder, sikkerhedsseler og airbags

Enhver Subaru springer rammerne for, hvad der kan lade sig gøre inden for sikkerhed. SUBARU BOXER motor og gearkassen er konstrueret til at opfange energien fra et frontalt sammenstød og brække helt af og væk fra kabinen for at beskytte passagererne.

Fodgængerbeskyttelse

Støddæmpende hulrum i bilen og en energiabsorberende frontkofanger nedsætter skade på fodgænger ved påkørsel. Det samme gør et specialdesignet område omkring vinduesviskerne. For at yde beskyttelse i hovedehøjde er der lavet en todelt konstruktion i fronten.

Aktiv sikkerhed
Udsyn

Du sidder højt i en Forester, hvad der giver dig klassens bedste udsyn fremad og bagud. Det gør dig mere opmærksom og giver en mere afslappet kørsel på snævre veje. De blinde vinkler er minimale med velplacerede A-stolper og integrerede ventilationsruder. Sidespejlene er placeret på dørpanelerne, hvad der også giver et godt og åbent synsfelt.

Bremsesystem

Skivebremser i letvægtsaluminium på alle fire hjul giver en magtfuld og beroligende bremsefornemmelse. Bremserne er forstærkede med ABS og elektronisk bremsekraftfordeling (EBD). For at sikre maksimal nedbremsning i en nødsituation, er systemet suppleret med såvel nødbremse som en bremseassistent, der yder ekstra hjælp, hvis du i en nødsituation ikke træder hårdt nok på bremsepedalen. Der er tillige Subaru Hill Holder, der hjælper med at forhindre tilbagerulning ved en stigning på 5% eller mere. Den elektroniske parkeringsbremse udløses automatisk, når du sætter i gang. DIT modellerne tilføjer større 17-tommer ventilerede skiver foran og 16-tommer ventilerede skiver bag. Det giver en yderligere forbedring af de overordnede køreegenskaber på alle de overflader, der venter dig derude.

Vehicle Dynamics Control

Hver Forester har som standard Vehicle Dynamics Control (VDC) monitorer som via sensorer analyserer, hvordan bilen følger førerens planlagte vej. Hvis forholdet nærmer sig grænsen for ustabilitet for eksempel i forbindelse med skarpe kurver eller undvigemanøvrer, vil 4-hjulstrækkets momentfordeling, motorydelsen og bremserne på hvert hjul tilpasse sig hinanden og hjælpe med at holde bilen på ret kurs.

Vil du vide mere?

Du kan naturligvis altid få en prøvetur, og vi er altid klar til rådgive dig og til at besvare dine spørgsmål. Besøg os i vores bilforretning, ring til os på 43 54 30 40 eller skriv til os på Facebook, så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig. 

Subaru CPH

Car Special A/S
Industriskellet 9-11
2635 Ishøj

Tlf. 43 54 30 40

 

info@carspecial.dk

 

Tidsbestilling til værksted

 

 

 

Åbningstider

Værksted og reservedele:

Mandag-torsdag: 07.30-15.30 (Indskrivning: 7.30-16.30)

Fredag: 07.30-15.00                (Indskrivning: 7.30-16.30)

Telefontid: 08:00 – 17:00

© 2017 by Car Special A/S