Teknologi

Moderne teknologi i allerhøjeste kvalitet

Boxermotor

Velkommen til det nyeste medlem af Subaru Boxermotorfamilien 1,6 liter DIT. Med en ideel balance mellem effektivitet, kraftfuld ydelse og lave emissioner. Brugen af direkte indsprøjtning sammen med twin-scroll turbolader resulterer i mere power og reduceret brændstofforbrug, selv om den har en mindre slagvolumen end de tidligere generationer.

Det symmetriske firehjulstræk er med god grund respekteret verden over. Når vejforholdene bliver krævende, og andre biler kommer til kort, giver firehjulstrækket kontrol og sikkerhed ved at fordele kræfterne til alle bilens hjul. Fordelene er indlysende du oplever bedre kontrollérbare svingegenskaber, øget vejgreb i fedtet føre og en forbedret acceleration. Totaloplevelsen gør kørslen lettere, sikrere og mere underholdende for alle om bord.

Symmetrisk firehjulstræk
Gearkasser

En personbil med firehjulstræk. Det var et nyt koncept, da Subaru lancerede det. Bagefter var offentlighedens opfattelse af firehjulstrækket ændret for altid. Den trend fortsætter med det nyeste Lineartronic CVT i Levorg. Transmissionen er både responsiv og let, og den gør godt og grundigt op med status quo ved at levere overraskende præcision og livlighed.

Vil du vide mere?

Du kan naturligvis altid få en prøvetur, og vi er altid klar til rådgive dig og til at besvare dine spørgsmål. Besøg os i vores bilforretning, ring til os på 43 54 30 40 eller skriv til os på Facebook, så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig. 

Subaru CPH

Car Special A/S
Industriskellet 9-11
2635 Ishøj

Tlf. 43 54 30 40

 

info@carspecial.dk

 

Tidsbestilling til værksted

 

 

 

Åbningstider

Værksted og reservedele:

Mandag-torsdag: 07.30-15.30 (Indskrivning: 7.30-16.30)

Fredag: 07.30-15.00                (Indskrivning: 7.30-16.30)

Telefontid: 08:00 – 17:00

© 2017 by Car Special A/S