Subaru

XV

Sporty, rummelig og eksklusivt design!

Er du klar til at vende hoveder, når du kommer rullende på vejene? 

Hvad enten du har en passion for jagt, naturkørsel eller robusthed, så er du godt dækket ind med den nye Subaru XV. Med sit elegante design og moderne komfort, der sikrer masser af plads til passagerer, er du klar til den lange eller korte tur. Du vil ikke blive skuffet!

Priserne for Subaru XV starter på kr. 304.900,-.

Galleri

Subaru XV
Subaru XV
Subaru XV
Subaru XV

Eksteriør

Tag et sving, sæt farten op, stop i tide. Kør dine egne veje hver dag. Det er den følelse, en Subaru er udviklet til at give dig bag rattet. Og Subaru XV fortsætter traditionen med et flot, nyt look, der passer til de friske køreegenskaber. Det bliver understreget af visuelle forbedringer som den stilfulde, nye kølergrill, kofangerne og forlygterne. Subaru XV gør indtryk.

Interiør

Komfort

Kabinens design er inspireret af Subarus fortid inden for fremstilling af flyvemaskiner. Derfor er der i hele layoutet tænkt på ergonomi og logisk placering af kontakter og instrumenter.

Interiør

Vi kan tale længe om interiøret på Subaru XV. Det er nemlig omhyggeligt udviklet for at give den bedste komfort, uanset om du kører bilen eller er passager, og for at give plads for dagens aktiviteter og morgendagens overraskelser. Takket være bilens usædvanlig lange akselafstand, og den generøst udformede kabine, så er der rigtig god plads. Både foran og på bagsædet. Desuden sidder du højt og har usædvanlig godt udsyn til alle sider

Plads

Subarus smarte hjulophæng sparer meget plads i kabinen. Selv med fem personer i bilen har du god plads til deres bagage. Bagsædet kan også deles og fældes ned. Så har du plads til en rigtig stor last.

Teknologi

Subarus biler inspirerer til selvtillid bag rattet som en naturlig følge af den stabile konstruktion af det symmetriske firehjulstræk i kombination med Subarus fint afbalancerede boxermotorer. Teknologien giver perfekt kontrol på alle underlag og under krævende forhold.

Sikkerhed

Subaru XV er udstyret med aktive og passive sikkerhedssystemer for at hjælpe dig med at undgå uheld og beskytte dig bedst muligt, hvis det alligevel sker. Subaru Active Safety hjælper dig med at styre uden om problemer ved at tilbyde sikre køreegenskaber, præcis kontrol, et godt udsyn samt avancerede teknologier, der modvirker ulykker. Den passive sikkerhed beskytter dig, hvis uheldet alligevel er ude, gennem optimalt placerede airbags, whiplash-reducerende forsæder, trepunktsikkerhedsseler samt pedaler, der trækker sig tilbage.

Tilbehør

Der findes stort set ikke det tilbehør, som du ikke kan få til din Subaru XV. Hvad enten det er store alufælge, anhængertræk eller bur til din hund, så er du godt dækket ind hos os.

Vi har samlet al tilbehør i vores webshop, så du har mulighed for at gå på opdagelse i, hvad du kan få. 

Vil du vide mere?

Du kan naturligvis altid få en prøvetur, og vi er altid klar til rådgive dig og til at besvare dine spørgsmål. Besøg os i vores bilforretning, ring til os på 43 54 30 40 eller skriv til os på Facebook, så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig. 

Subaru CPH

Car Special A/S
Industriskellet 9-11
2635 Ishøj

Tlf. 43 54 30 40

 

info@carspecial.dk

 

Tidsbestilling til værksted

 

 

 

Åbningstider

Værksted og reservedele:

Mandag-torsdag: 07.30-15.30 (Indskrivning: 7.30-16.30)

Fredag: 07.30-15.00                (Indskrivning: 7.30-16.30)

Telefontid: 08:00 – 17:00

© 2017 by Car Special A/S