SALG

Subaru CPH -Car Special A/S

Subaru er fremstillet af Subaru Corporation, som blev grundlagt i 1953. Subaru er det japanske navn for stjernebilledet Plejaderne, der i Japan står for genfødsel og styrke. Den første bil blev lanceret i 1958 og blev døbt til Subaru 360. I dag produceres over 900.000 biler på fabrikkerne i Japan og USA. Subaru s symmetrisk firehjulstræk blev lanceret i 1972 og modellen Subaru Outback fejrede sit 20-års jubilæum i 2015, og 2016 er året hvor Subaru har produceret Boxer motor i 50 år!

Subaru forhandler i Ishøj

Vælg forhandler lige så omhyggeligt, som du vælger bil For de allerfleste er omkostningerne ved at holde sig mobil en væsentlig post på budgettet. Vores afgiftssystemer gør, at det er dyrt at være bilejer, så det er klart, at der bliver fokuseret ekstra meget på økonomi; ved køb, salg og vedligeholdelse af familiens bil. Som forhandler møder vi alle typer mennesker på alle stadier som bilejer: Førstegangskøbere, entusiaster, pragmatikere, erhvervsbilister osv.

Subaru forhandler i København

Vi gør bilen personlig Som udgangspunkt er alle biler, som forlader fabrikkens samlebånd, fuldstændig ens. Men du har sikkert allerede bemærket, at det er svært at finde 2 biler, som er helt identiske, når de holder på gaden, for der sker noget! Vi gør bilen ’personlig’; andre gulvmåtter, en holder til mobilen, en anden radio m.m.

Subaru logo

Alle med forskellige behov, men fælles for alle er, at de vil gøre en god handel. Vi er gode til den gode handel, og vi er gode til at håndtere den proces, der gør den totale oplevelse positiv. Rådgivning om valg af den model, der passer til dig – og de sidste justeringer, som gør bilen til din er en høj prioritet hos os. Finansiering, ekstraudstyr, serviceaftale og forsikring er også emner, vi kan håndtere.

Subaru Sjælland

Som ny Subaru forhandler vil vi bestræbe os på at føre Subaru brandet skridtet videre. Vi er hoppet med på Subaru-vognen fordi, at vi tror på, at Subaru viser vejen for fremtidens bil.

Ny Subaru forhandler i København

Vi hjælper dig med at skabe forskellen Vi ser derfor frem til at byde dig velkommen i vores butik, hvor du altid har mulighed for at se og prøvekøre alle de nye Subaru modeller eller en af de attraktive brugte biler, vi har på lager.

Hvem er vi?

Du kan se mere til hele holdet bag Subaru CPH - Car Special A/S her

Subaru CPH

Car Special A/S
Industriskellet 9-11
2635 Ishøj

Tlf. 43 54 30 40

 

info@carspecial.dk

 

Tidsbestilling til værksted

 

 

 

Åbningstider

Værksted og reservedele:

Mandag-torsdag: 07.30-15.30 (Indskrivning: 7.30-16.30)

Fredag: 07.30-15.00                (Indskrivning: 7.30-16.30)

Telefontid: 08:00 – 17:00

© 2017 by Car Special A/S