SERVICE

Hos Car Special klarer vi alle opgaver!

 

Med bl.a. mekanisk værksted, pladeværksted, stort reservedelslager (læs mere her), klargøringscenter samt udlejning af kundebiler på henholdsvis hvide og gule plader, tilbyder vi en bred vifte af serviceydelser. 

 
Indskrivning

 

Køreglæde på dine betingelser
På værkstedet i indskrivningen møder du Ulrik Hansen, Nichlas Jensen og Ditte Persson, der har det overordnede overblik. De leder og fordeler arbejdet blandt de kvalificerede teknikere og rådgiver dig med hensyn til vedligeholdelsen og reparation af din bil.

 

 
Reparation/Service

 

Bliv sikkert kørende
Vores værksted står til rådighed med alle typer serviceeftersyn og reparationer på Subaru biler. Og med vores professionelle og specialiserede team af Subaru teknikere, der konstant er opdaterede med de nyeste kurser, går det altid hurtigt - dog med vægt på kvalitet og service. Derudover tilbyder vi kundebil i reparationsperioden med fri kilometer.

 

 
Pladeværksted

Når skaden er sket!
Skulle du komme ud for et uheld, er du også godt hjulpet med at kende Car Special. Vores pladeværksted garanterer for et flot resultat. Vi laver arbejdet til millimeters præcision med vores topmoderne udstyr.

 

 
Klargøringscenter

Få en skinnende ren bil!

Vores klargøringscenter er ekspertisemæssigt på højde med de professionelle bilklargøringsfirmaer, der findes i Danmark. Vi klarer alt fra en forårsklargøring til den komplette klargøring inkl. dybdepolering med lakkonservering.

Subaru CPH

Car Special A/S
Industriskellet 9-11
2635 Ishøj

Tlf. 43 54 30 40

 

info@carspecial.dk

 

Tidsbestilling til værksted

 

 

 

Åbningstider

Værksted og reservedele:

Mandag-torsdag: 07.30-15.30 (Indskrivning: 7.30-16.30)

Fredag: 07.30-15.00                (Indskrivning: 7.30-16.30)

Telefontid: 08:00 – 17:00

© 2017 by Car Special A/S