KOMFORT

Subaru XV tager komfort til et helt nyt niveau

Touchbetjening

Touchskærmen er en praktisk måde at vælge musik på, ligesom på din smartphone. Forbind din smartphone via Bluetooth® eller USBstikket, hvorefter du kan vælge musikken direkte fra touchskærmen.

Multifunktionsdisplay**

På din Subaru XV vises al den information, du har brug for, på det supertydelige midterkonsol. Indstil selv, hvilke meddelelser som skal vises. Let at se for dig og dine passagerer.

Subaru Starlink

SUBARU STARLINK systemet giver dig sikker adgang til internetradio, apps og mere via en kapacitiv touchskærm*, knapper på multifunktionsrattet eller talekommandoer.

Med ratbetjning og håndfri

Indstil radioen ved hjælp af de tydelige knapper på rattet. Her indstiller du også, hvad der skal vises i displayet. Hurtigt og sikkert. Alt er bare et tommelfingertryk væk. I XV har du også mulighed for at føre håndfri mobilsamtaler med automatisk opkobling til din mobiltelefon via Bluetooth. Knapper til betjening af Bluetooth finder du på rattets nav.

Audiosystem på 4 eller 6 højtalere

Lad din musik komme til live gennem de fire kraftfulde højttalere på totalt 140 watt, eller 6 højttalere** med en totaleffekt på 180 watt. De to ekstra højttalere er integrerede i instrumentpanelet, som yderligere understreger diskant og mellemtone for en fyldigere klang.

Bedre udsyn gør det nemmere at parkere**

XV’s sportsmodeller har også bakkamera. Når du sætter bilen i bakgear, bliver kameraet aktiveret, og et farvebillede vises på skærmen.

*1 Føreren er altid ansvarlig for sikker og opmærksom kørsel. Du bedes undlade at betjene touchskærmen under kørsel.
** Standard på Sport-modeller.

Vil du vide mere?

Du kan naturligvis altid få en prøvetur, og vi er altid klar til rådgive dig og til at besvare dine spørgsmål. Besøg os i vores bilforretning, ring til os på 43 54 30 40 eller skriv til os på Facebook, så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig. 

Subaru CPH

Car Special A/S
Industriskellet 9-11
2635 Ishøj

Tlf. 43 54 30 40

 

info@carspecial.dk

 

Tidsbestilling til værksted

 

 

 

Åbningstider

Værksted og reservedele:

Mandag-torsdag: 07.30-15.30 (Indskrivning: 7.30-16.30)

Fredag: 07.30-15.00                (Indskrivning: 7.30-16.30)

Telefontid: 08:00 – 17:00

© 2017 by Car Special A/S