Teknologi

Moderne teknologi i top kvalitet

Boxermotor

Subaru Boxermotorerne er lette og kompakte. Derfor kan de anbringes lavt i motorrummet og bidrage til et lavt tyngdepunkt. Den unikke boxer-teknologi giver en velafbalanceret og næsten vibrationsfri motor. En Boxermotor har en blødere motorgang og trækker rent i et større omdrejningsfelt end andre motorer. Motorens flade konstruktion sænker tyngdepunktet for hele bilen, hvilket har betydning for bilens evne til at gennemkøre skarpe kurver med høj stabilitet.

Systemet Symmetrical AWD er unikt, fordi transmissionen, kardanakslen og det bagerste differentiale er placeret på en lige linje bag motoren. Derfor er det ikke nødvendigt at tilføre systemet yderligere komponenter for at opnå balance. Dertil kommer, at motoren er kompakt og flad, så den kan placeres lavt i motorrummet. Fordelene er lav vægt og bedre ydelse. Stabiliteten øges yderligere af det responsive firehjulstræk, der automatisk justerer trækkraften mellem akslerne.

Symmetrical AWD
Gearkasser

Subarus avancerede transmissions-teknologi er udviklet med det formål at udnytte motorens fulde potentiale til fremdrift under alle forhold. Vælg mellem den præcise, manuelle gearkasse og den automatiske transmission, der trods automatikken sikrer dig den fulde kontrol. Begge transmissionssystemer er perfekt integreret i Symmetrical AWD, så du altid høster maksimal køreglæde under alle forhold.

Vil du vide mere?

Du kan naturligvis altid få en prøvetur, og vi er altid klar til rådgive dig og til at besvare dine spørgsmål. Besøg os i vores bilforretning, ring til os på 43 54 30 40 eller skriv til os på Facebook, så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig. 

Subaru CPH

Car Special A/S
Industriskellet 9-11
2635 Ishøj

Tlf. 43 54 30 40

 

info@carspecial.dk

 

Tidsbestilling til værksted

 

 

 

Åbningstider

Værksted og reservedele:

Mandag-torsdag: 07.30-15.30 (Indskrivning: 7.30-16.30)

Fredag: 07.30-15.00                (Indskrivning: 7.30-16.30)

Telefontid: 08:00 – 17:00

© 2017 by Car Special A/S